If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тя работата с тези носачи малко взе да ми става съмнителна.На 15-ти поръчах комплект долни носачи, които получих на 21-ви.Когато отворих кашона - изненада , два различни носача.Ляв и десен ,но доста различни като изработка, като единият изглеждаше супер качествен, със много стегнат шарнир и по качествени тампони.Веднага им ги наснимах и им писах ,че искам да ми ги заменят или да ми връщат парите.Поне реагираха веднага и ми изпратиха този отговор.
Guten Tag,
es tut uns leid, dass Sie mit der gelieferten Ware Probleme haben.
Um Ihnen schnellstmöglich weiterhelfen zu können, benötigen wir einige Angaben. Benutzen Sie dazu bitte die Antworten Funktion Ihres Emailprogramms.
*Wünschen Sie (bitte ankreuzen)
einen Umtausch?
Wenn Sie die Ersatzware kurzfristig benötigen, würden wir diese umgehend per Nachnahme an Sie abschicken. Nach Prüfung der zurückgesandten Ware erstellen wir Ihnen eine Gutschrift über den Rechnungsbetrag, einschließlich der Versandkosten.
Andernfalls werden wir bis zum Erhalt der Rücksendung warten und dann die Ersatzware versenden.
Per Nachnahme
Nach Eingang der Rücksendung
eine Rückerstattung des Kaufpreises?
INFO: Die Rückerstattung wird aus systemtechnischen Gründen auf dem gleichen Weg überwiesen, wie die Zahlung erfolgte.
Weiterhin benötigen wir - zur Verbesserung unserer Serviceleistungen (und bei einem gewünschten Umtausch) - nachstehende Informationen zu Ihrem Fahrzeug.
Bitte entsprechende Ausstattung ankreuzen bzw. angefragte Informationen eintragen..
Schaltgetriebe
Automatikgetriebe
ABS
Klimaanlage
Außerdem
Schlüsselnummern zu 2.1 bzw. zu Punkt 2 (4-stellig)
Schlüsselnummern zu 2.2 bzw. zu Punkt 3 (3-stellig)
alternativ Fahrzeughersteller, Modell, Hubraum und KW/PS
Baujahr Monat/Jahr (z. B. 12/07)
Fahrgestellnummer
Motorcode
Nun senden Sie bitte das falsch gelieferte Ersatzteil an uns zurück.
Für die kostenlose Rücksendung der angekündigten Retoure bitten wir Sie, den Paketaufkleber selbst auszudrucken. Sie benötigen zum Ausdruck ein Programm um PDF-Dateien zu öffnen (z. B. Adobe Reader).
Bitte gehen Sie für den Ausdruck des Versandetiketts gemäß nachstehender Anleitung vor. Beachten Sie dabei die blauen Markierungen.
Zu Beginn folgen Sie diesem Link oder kopieren ihn in Ihren Internet-Browser.
Само не разбрах това, че могат да ми ги изпратят веднага нови и когато им върна старите да ми върнат парите!!!Сега ще видя каква ще я свършат, защото им писах, че искам и двата носача да са от този по качественият, с удебелените стени.Открии разликите
Ужас, но защо смяташ, че този по-дебелия е по-здрав? На мен така по-снимката по-тънкия ми харесва повече. Аз скоро си смених носачите и единия се различаваше от другия, пък за еднакви ги взех и двата от магазин...
Затова двата оригинални са в мазата и като имам излишен лев ги пращам на Феро, да рециклира и ще си имам нещо истинско
Тези, които сглобяват носачите използват детайли от различни доставчици( не ги произвеждат сами), които може да не са съвсем идентични, това не означава, че са фалшиви
За толкова парички, следващия път се очакват дървени Междо другото за 360лв. 2горни и 2 долни, клиент цена в Евро 07 има оргинални китайци ITN, който като качество може би са по-добри от тия незнайните
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Ами то като гледам колко хора във форума карат с такива и си поръчват от там, май ще караме и на дървени!Тези китайци надали са по добри от тези на снимката.Мен ме издразни , че са различни.Знам, че винаги препоръчваш ТРВ, но не всеки може да даде по 1000лв за носачи.Между другото, носачите които смених преди 2месеца бяха на 5-6 години ,също незнаини, но тампоните бяха бетон , единият шарнир имаше лек луфт, а на другият маншона се беше обърнал и шарнирът останал на сухо и изпукваше еднократно, заради коети ги и смених.
Между другото за 440лв има TRW-та.
За 60лв разлика едва ли някой ще избере опаковката на еврото.
Така де, да обобщим 440 лв. ТРВ, за което съм споменавал по-горе или 240-250 лв. ITN че с отстъпката за по-сериозни сервизи, избираш кое ти пасва, караш и се возиш.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Дано си се сетил да им напишеш какъв е проблема че да не ти пратят обртното на тия двата.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment